Arts
,
2015
Dijous 12 de novembre, 20h
Teatre Municipal Cal Bolet
Vilafranca del Penedès

Most festival: Brot 2ª sessió

Al Brot, la que és ja la 20a Mostra de Curtmetratges de Vilafranca, trobareu ficció, documental, animació i tota mena de gèneres i estils. I constatareu que el cinema està ben viu i que el curtmetratge segueix sent una de les millors eines d’expressió i experimentació cinematogràfica. La gent del Most 2015 ha hagut d'ampliar el nombre de sessions per donar cabuda a tots els treballs que s'ho mereixien.
Les sessions tenen lloc a les 20h al Teatre Municipal Cal Bolet. En acabar, degustació de caves Vallformosa i formatges Xerigots.

A perro flaco. Direcció: Laura Ferrés. Durada: 19 min. Leo és una perdedora. Tothom ho intueix encara que ella s'esforci a ocultar-ho. Quan la seva mare no té més remei que deixar-li a la seva gossa, Leo voldrà demostrar que pot ser responsable.
Aún hay tiempo. Direcció: Albert Pintó. Durada: 16 min. Per recuperar la seva xicota la nit de Nadal, un noi haurà d’escapar d'un laberint espai-temporal en un centre comercial.
Ser e voltar. Direcció: Xacio Baño. Durada: 14 min. Un cineasta ja no tan jove torna a la casa dels seus avis a la Galícia rural per filmar-los en un vídeo-retrat. Realitat i ficció es barregen en aquest documental experimental.
Zepo. Direcció: César Díez Meléndez. Durada: 3 min. Fa molts anys, un dia d'hivern, una nena va sortir a buscar llenya, es va allunyar massa de casa, va trobar un rastre de sang ... i el va seguir.
Teatro. Direcció: Iván Ruiz Flores. Durada: 14 min. Una nova perruquera atén una antiga clienta. Un bon moment per repassar qui va ser.
Sólo sabes follar. Direcció: Manu Bueno. Durada: 5 min. Un sopar romàntic. Ella asseguda a la taula esperant. Per fi ell apareix. Arriba puntual. 10 minuts abans de l'hora. A vegades no pots suportar que l'altre sigui tan perfecte.
Sequence. Direcció: Carles Torrens. Durada: 20 min. En despertar un matí, un home s’adona que el món sencer ha somiat amb ell la nit anterior. Tothom el vol matar. Tuck me in. Direcció: Ignacio F. Rodó. Durada: 1 min. Un nen demana al seu pare que l’alliti. Però no serà l’única cosa que li demani…
40 aniversario. Direcció: J. Enrique Sánchez. Durada: 14 min. Quaranta anys de matrimoni donen per a molt, potser per a massa… Mai és tard per mirar enrere i posar les coses al seu lloc.

Compra les teves entrades aquí.

Preu de l'entrada general: 6€
Descomptes: Carnet Jove, Carnet del Club TRESC, Carnet Blanc, alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells, socis Cineclub Vilafranca, Carnet d’amic de Cal Bolet i l’Auditori, Amics de VINSEUM. Les sessions del Teatre Casal als socis de l’entitat. Sessió amb descompte: 4,5€

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1