Arts
,
2015
Diumenge 15 de novembre, 19h
Teatre Casal
Vilafranca del Penedès

Most festival: La novia (Gran Reserva)

Força visual sense frens, passió i grans actors per adaptar al cinema les Bodas de sangre de García Lorca. Protagonitzada per una Imma Cuesta esplèndida i recolzada per un grapat de grans actors, la jove directora Paula Ortiz adapta Lorca amb una posada en escena estilitzada, exuberant, atenta al detall i als simbolismes i d’una bellesa desbocada.
Prosa i vers, amor i mort, respecte i llibertat per adaptar una de les grans històries d’amor de la literatura. Una dona i dos homes estan lligats per vincles profunds des de petits, però separats per una barrera d’odi enquistat entre famílies. Ella, la núvia (Imma Cuesta), és a punt casar-se amb el nuvi, però sempre ha estat enamorada de l’altre home. Enmig d’auguris inquietants, durant la nit de noces es covarà una tragèdia que s’ho emportarà tot.
Després de sorprendre als festivals de San Sebastian i Sitges, La novia arriba al Most camí de convertir-se en una de les pel·lícules de l’any per la seva aposta per la plasticitat extrema.

Cloenda del Most Festival 2015 i lliurament de premis. Amb la presència de la diretora de la pel·lícula Paula Ortiz. Presentació a càrrec del Màbel Martí Sessió patrocinada per Consell Regulador del Cava.

​Preu: 7,5 € (6 € amb descompte)

Compra les teves entrades aquí.

  • imatge de control 1per1