Família
,
2015
Del 23 de desembre al 8 de gener
Neàpolis
Vilanova i la Geltrú

Nadal tecnològic, Makers Festival

Les vacances escolars del període de Nadal i Reis esdevenen una oportunitat per fer activitats divertides i creatives amb els més menuts. Vilanova i la Geltrú ofereix un ampli ventall d'iniciatives adreçades als més menuts des de les més tradicionals a les més tecnològiques. Aquestes darreres són el centre d'interès del primer Festival Maker de Vilanova i la Geltrú que organitza l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis, a través de les quatre associacions de Makers que hi ha a la ciutat.

Del 23 de desembre al 8 de gener a Neàpolis hi ha una oferta àmplia adreçada als infants i joves amb activitats com la construcció d'un fanalet electrònic, la fabricació d'un monstre de feltre, o la iniciació a la robòtica amb la construcció d'un robot amb Lego. També s'ha organitzat el casal tecnològic XMAS C@amp i dues taules rodones sobre el moviment maker com a font d'oportunitats i una altre sobre riscos i oportunitats de les noves tecnologies.

La majoria d'aquestes activitats, organitzades per Tecnolab; Espl@ai Virtu@l, Funlab i l'Associació Makers VNG Garraf, es realitzaran a l'edifici Neàpolis, tot i que també s'utilitzaran altres espais com els centres cívics i els mercats municipals.

Conseulteu el programa complert aquí.

  • imatge de control 1per1