Menjar i beure
,
2016
Dissabte 4 de juny, de 19 a 1
Jardins del Molí del Foix
Santa Margarida i els Monjos

Nit de vermuts i licors d'herbes

La Nit de Vermuts i Licors d'Herbes és una cita indispensable per als amants d'aquests beuratges màgics. Santa Margarida i els Monjos reuneix a l'espai fantàstic dels jardins del Molí del Foix elaboradors de vermuts i licors, que expliquen als visitants els seus productes. La tercera Nit de Vermuts i Licors d’Herbes, un dels actes inclosos dins el Remeiart que té com a objectiu donar a conèixer el lligam entre les herbes amb el vi i amb els licors. La Nit de Vermuts i Licors d'herbes es fa als jardins del Molí del Foix, situats al centre dels Monjos, des de les 7 del vespre amb l’obertura del recinte, fins a la 1 de la matinada.

La vetllada compta amb la presència d’elaboradors de vermuts i de licors d’herbes i amb una interessant oferta de cocteleria feta amb vermuts i licors, a la franja nocturna de la vetllada. Per tastar els vermuts i licors, els assistents han d’adquirir uns tiquets al preu de 5 euros, que els donen dret a tenir un got i 4 tiquets de degustació. A més també s’estableixen tiquets de repetició al preu d’1 euro i la possibilitat de poder acompanyar els tastos amb formatges o petits entreteniments gastronòmics. Enguany, en el decurs de la nit es faran activitats molt variades:

20:30h | Maridatge de vermuts i licors d’herbes amb formatges artesans, a càrrec de Xerigots. Preu: 15€. Cal inscripció prèvia a remeiart@smmonjos.cat
22:00h | Relats eròtics amb herbes, a càrrec de Milkah Gutierrez i Dulce Laia
23:00h | Concert a càrrec de Set de Rumba

  • imatge de control 1per1