Entorn
,
2016
Diumenge 18 de setembre, 10h
Plaça de la Vila
Cunit

Pedalada popular

Cunit celebra, com cada any, la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, en la qual la Pedalada Popular esdevé l'acte més emblemàtic. Enguany, quan ja fa 10 anys que se celebra ininterrompudament, tindrà lloc el proper diumenge 18 de setembre amb inici i arribada a la Plaça de la Vila. L'any passat hi van participar 190 persones. 

Concentració a les 10h a la Plaça de la Vila, control de les inscripcions. Tot seguit, a les 10:30h es donarà sortida a la Pedalada 2016, que recorrerà els carrers del municipi i zona de platja amb un traçat planer i apte per a totes les edats

La pedalada, que recorre un circuit de 6km pels carrers del nucli urbà i del Passeig Marítim, enguany està emmarcada en la Setmana de la Mobilitat 2016 'Mobilitat intel·ligent i sostenible-una inversió per Europa' amb el lema 'Mobilitat intel·ligent. Economia potent'. Es tracta d'una diada lúdica i divulgativa per conscienciar al població i sobretot als infants de la idoneïtat de fer servir mitjans de transport sostenibles com la bicicleta pels nostres desplaçaments pel municipi.

Desprès de l'èxit de la passada edició, enguany tornarem a comptar amb 4 segways a la Plaça de la Vila per qui vulgui aprendre a utilitzar aquest mitjà de transport.

Es donarà esmorzar a tots els participants (entrepà i beguda) i es sortejaran entrades per al CEM Els Joncs de Cunit.

L'acte finalitzarà a la mateixa plaça de la vila amb la tradicional fotografia col·lectiva.

  • imatge de control 1per1