Espectacles
,
2016
Dies 8 i 9 de juliol, 22h
Les Gunyoles (Avinyonet)

Pessebre vivent d'estiu

El Pessebre vivent parlat de les Gunyoles celebra 40 anys d’una gran i llarga trajectòria d’un pessebre un xic diferent, amb la gran peculiaritat de que s'escenifica en un entorn natural i on la majoria d’escenes són parlades. Per celebrar-ho han organitzat un acte ben diferent al que estem acostumats! Un Pessebre en ple estiu!

Serà el divendres 8 i dissabte 9 de juliol a les 10 del vespre amb dos sessions cada dia. Amb la fresqueta de l’estiu, però sense el fred de l’hivern.

Es representarà el pessebre igual que per Nadal però amb alguna sorpresa, com per exemple, la participació de diferents persones del teixit social i cultural del Penedès, com Marina Mestres, Clara Cols, Anna Roig, Marcel Surià, Paton Soler, Quique Moya (dels cavallitos), Jaume Montané i el director artístic del Pessebre de les Gunyoles Toni Regueiro. Tots ells faran d’actors i actrius per un dia al pessebre de les Gunyoles.

Entrades: 5€ | 3€ infants de 3 a 12 anys

El dissabte dia 9, en acabar les representacions, concert gratuït amb Gina&Thetonics, obert per a tothom (amb barra amb preus populars).

  • imatge de control 1per1