Entorn
,
2017
Dissabte 13 de maig, 9h
El Bosquet del polígon La Masia
Sant Cugat Sesgarrigues

Plantada d'arbres

L'Associació Amics de la Font del Cuscó organitza una plantada de trenta-vuit arbres grans al Bosquet del polígon industrial de la Masia de Sant Cugat Sesgarrigues. L'empresa Bodegas Torres ens ha fet una donació d'aquests arbres per a plantar al Bosquet. La majoria són roures i algunes alzines que plantarem per tal d'augmentar la part arbrada d'aquest parc públic. Des de l'entitat agraeixen públicament a l'empresa Bodegas Torres aquesta donació d'arbres i el seu transport fins al lloc on es plantaran.

També agraeixen a l'Ajuntament de Sant Cugat que els doni suport en la plantada. L'objectiu és aconseguir un espai per a gaudir de la natura, en el que els ocells hi puguin fer els seus nius, trobar aigua i aliments, per això també han proposat a l'Ajuntament de Sant Cugat de construir-hi un petit estany amb aigua.

L'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues va elaborar un projecte per a convertir aquesta parcel·la pública del polígon industrial la Masia en un parc públic i diferents entitats del municipi col·laborem fent plantacions de plançons d'arbres i plantes i en les celebracions anuals de la Festa de l'Arbre. També s'hi han penjat caixes niu per ocells, s'ha col·locat una font d'aigua potable i l'artista suïs René Müller va crear una obra anomenada "Cadires" a partir d'una soca d'un arbre mort.

Totes les persones interessades en col·laborar en aquesta plantada es poden trobar al Bosquet, el dissabte dia 13 de maig, a les 9 del matí. Els organitzadors recomanen portar esmorzar.

  • imatge de control 1per1