Llibres
,
2016
Dijous 11 de febrer, 19:30h
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

Presentació d'Otegi. La força de la pau'

El proper dijous 11 de febrer, a les 19:30h, al Casal Popular de Vilafranca, la llibreria l'Odissea i el Casal Popular continuen amb el cicle Paraules.

Antoni Batista presentarà el seu llibre sobre Otegi i conversarà amb Rosa Lluch sobre la pau al País Basc

El periodista Antoni Batista vindrà al Casal Popular per presentar el seu llibre, 'Otegi. La força de la pau', una biografia del líder abertzale que fa poc ha publicat a l’editorial La Campana.

Batista ha estat corresponsal polític durant vint-i-cinc anys al País Basc i, fruit d’aquesta dedicació, ha escrit centenars d’articles i vuit llibres. Aquest darrer neix arran de la seva relació amb Arnaldo Otegi, de qui defensa la seva aposta per la pau a Euskal Herria.

L’autor estarà acompanyat de Rosa Lluch, professora d’Història Medieval a la Universitat de Barcelona i filla d’Ernest Lluch, amb qui conversarà al voltant de la figura d’Otegi, del diàleg i de la pau.

L’acte està organitzat per la llibreria l’Odissea i el Casal Popular de Vilafranca, i arriba just en el moment que s'acaba d'anunciar que Arnaldo Otegi sortirà de la presó el proper dia 1 de març.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1