Activa't
,
2016
Dijous 27 d'octubre, 19:30h
L'Escorxador
Vilafranca del Penedès

Presentació de la campanya 'Jo acullo'

Presentació de la campanya 'Jo acullo' sobre els refugiats a Europa. Amb la intervenció de Rana Hafak, refugiada siriana, i Josep Anfruns, professor Història i arqueòleg a la UAB, que ha treballat durant anys a Síria abans del conflicte actual.

A tot el món hi ha 21 milions de persones refugiades que fugen del conflicte, la violència i la persecució. La gran majoria (el 86%) viu en països en vies de desenvolupament. Les dones i nenes representen el 49% de la població refugiada. Segons la recent enquesta publicada per AI, el 80% de les persones estan disposades a acollir a persones refugiades als seus països, i comunitats, fins i tot a les seves pròpies cases.

No obstant això, la manca de voluntat política de la comunitat internacional ha fet que moltes de les persones refugiades es trobin totalment desprotegides. Compartim la responsabilitat de construir un món millor on viure. Això inclou protegir els drets humans i la llibertat. I sabem que la solució a la crisi mundial de persones refugiades comença amb el compromís personal de cadascun de nosaltres a dir: "Jo Acullo". 

  • imatge de control 1per1