Llibres
,
2017
Dijous 9 de març, 19:30h
Biblioteca Torras i Bages
Vilafranca del Penedès

Presentació del llibre 'Emociones en serie', de Manel Güell

A 'Emociones en serie', de Manel Güell, l'autor defensa que darrere de cada decisió que prenem hi ha una emoció: reconèixer de quina es tracta i com gestionar-la fa que els nostres actes siguin més encertats. Per entendre-ho de manera fàcil i amena, l'autor s'ajuda de les sèries de televisió de moda, posant d'exemple les decisions preses pels personatges i les seves conseqüències. 

La presentació del llibre a Vilafranca està pensada per ser un diàleg entre emocions i ètica amb les sèries de televisió com a teló de fons. Es projectaran escenes de 'Homeland', 'Modern family', 'Narcos' i 'Black Mirror' per analitzar les conductes dels personatges.

Sobre Manel Güell
És formador, coach d’equips i professor associat a la Universitat de Barcelona. Treballa com a professional autònom dissenyant i impartint cursos de formació a l’administració pública, en empreses i en els àmbits educatius, de sanitat i serveis socials. Els seus darrers llibres publicats són: '¿Tengo inteligencia emocional?' (Paidós, 2013) i 'El arte y la belleza. Para entender el arte a través del diálogo filosófico' (Octaedro, 2013). En l’àmbit local ha publicat una història del teatre vilafranquí, una monografia sobre l’autor teatral Eduard Vidal i Valenciano, i una història de la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès. 

  • imatge de control 1per1