Llibres
,
2017
Dijous 20 d'abril, 18:30h
Museu Pau Casals
El Vendrell

Presentació del llibre 'Granados, el so de la mirada'

El Museu Pau Casals no perd ocasió de celebrar una data tant assenyalada com Sant Jordi. Per aquest motiu, han organitzat la presentació del llibre 'Granados, el so de la mirada', de Mònica Pagès i Santacana.

L’acte tindrà lloc dijous dia 20 d’abril a les 18:30h a la Sala de la Música del Museu Pau Casals. La presentació anirà a càrrec de Núria Ballester, directora del Museu Pau Casals; Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors i Mònica Pagès, autora del llibre. 

Mònica Pagès (Barcelona 1972) és periodista (llicenciada en ciències de la informació per la Universitat Autònoma de Barcelona) i s’ha especialitzat en temes culturals, especialment en l’àmbit de la música clàssica i de les arts plàstiques, col·laborant en revistes especialitzades i amb l’emissora Catalunya Música.

A l’acabar l’acte, hi haurà una cop de cava 'Reserva de la música' per a tots els assistents, gentilesa de Jané Ventura. 

A més de la presentació del llibre, els visitants que vulguin acostar-se al museu el cap de setmana de Sant Jordi podran gaudir d’un 50% de descompte en el preu de l’entrada general i un 10% de descompte en el preu de venda dels llibres i CD de la botiga.

El dissabte dia 22 d’abril el museu estarà obert de 10 a 14h i de 16 a 19h i el diumenge dia 23 ho estarà de 10 a 14h. 

  • imatge de control 1per1

Portada - Lletres

Lletres