Llibres
,
2017
Dimarts 18 d'abril, 19:30h
Biblioteca Torras i Bages
Vilafranca del Penedès

Presentació del llibre 'Honor de poble poble', de Jordi Romeu Carol

L’escriptor i bloguer de Surtdecasa Penedès Jordi Romeu Carol presenta el recull de contes 'Honor de poble poble'.

Romeu, però, vol fugir de les presentacions clàssiques i per això ho planteja una mica diferent. En aquest cas, la presentació es farà dins el marc de l’acte 'Desconstrucció de contes per a adults (encara que no necessàriament eròtics)' i comptarà amb la col·laboració especial de l’associació EVA354, algunes de les voluntàries de la qual faran lectures de contes per a tots els assistents.

L’acte tindrà dues parts, en la primera, es llegiran dos contes d’autors catalans i l’escriptor riudebitllenc en farà un posterior anàlisi i crítica. En la segona part, els contes llegits seran del recull de narracions 'Honor de poble poble' i el mateix autor en farà també una anàlisi. La intenció de Romeu és que la gent conegui quines són les tècniques i estratègies que utilitzen els escriptors per captar l’atenció del lector i els camins que els porten a la intencionalitat final del conte.

Horari: 

19:30h

Sinopsi: 

Recull de contes per a adults publicat per Pagès Editors i premiat amb el Sant Carles Borromeu de contes i narracions, un guardó atorgat pel Cercle de les Arts i de les Lletres de les Valls d’Andorra. El llibre recull històries que passen en un poble petit on diferents personatges viuen situacions i anècdotes molt particulars narrades amb una bona dosi d’humor.

  • imatge de control 1per1