Espectacles
,
2017
Dijous 9 de febrer, 19:30h
Foment Vilanoví
Vilanova i la Geltrú

Presentació del llibre i CD "Scaramouche" de Dagoll Dagom

El compositor Albert Guinovart (responsable de la composició i l’orquestració) i el director de Dagoll DagomJoan Lluís Bozzo (director i autor del llibret), tots dos ‘pares’ de l’exitós musical Scaramouche, que s’està representant al Teatre Victòria de Barcelona, seran al Foment per explicar les anècdotes, secrets i alguna xafarderia del que ha estat el procés de creació del muntatge. `

En Guinovart i en Bozzo volen així acostar-se al públic i presentar personalment un llibre editat pel Grup 62 on es troba el diàleg de l’espectacle, amb un text de presentació a càrrec de l’historiador i periodista Toni Soler. També presenten un CD, enregistrat en directe al Teatre Victòria, que recull un total de trenta temes i conté fragments enregistrats amb l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, dirigida per Joan Vives, amb 60 músics que aporten la grandiositat sonora pròpia de les bandes sonores cinematogràfiques.

En el transcurs de l’acte, l’Albert Guinovart tocarà al piano algunes de les peces i es projectaran moments de l’espectacle. 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1