Llibres
,
2017
Dijous 20 d'abril, 19:30h
Palau dels Marquesos de Lió
Sant Pere de Riudebitlles

Presentació dels llibres 'Honor de poble poble' i 'Capritx del destí'

L’escriptor i bloguer de Surtdecasa Penedès Jordi Romeu Carol presenta el recull de contes 'Honor de poble poble' al seu poble, Sant Pere de Riudebitlles. També ho farà l'escriptor riudebitllenc Joan Francesc Lino amb la seva darrera novel·la, 'Capritx del destí'.

 

Horari: 

19:30h

Sinopsi: 

'Honor de poble poble'
Recull de contes per a adults publicat per Pagès Editors i premiat amb el Sant Carles Borromeu de contes i narracions, un guardó atorgat pel Cercle de les Arts i de les Lletres de les Valls d’Andorra. El llibre recull històries que passen en un poble petit on diferents personatges viuen situacions i anècdotes molt particulars narrades amb una bona dosi d’humor.

'Capritx del destí'
Maragda viu la decadència de la Guerra Civil i perd d'una sola tacada al marit i als seus dos fills. És encarcel·lada, maltractada, i humiliada. La llibertat que recupera un cop mort el règim dibuixa una realitat massa crua per poder-la acceptar i es refugia en l'alcohol i la deixadesa. Tot i així, el destí li té preparada una cadena de sorpreses agradables quan tot semblava perdut.

Més informació: 

'Honor de poble poble', de Jordi Romeu Carol
Pagès Editors
Entrevista a Surtdecasa Penedès
Blog 'Esgarrinxades utòpiques'

'Capritx del destí', de Joan Francesc Lino
Editorial Albamarc

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1