Arts
,
2016
Dijous 25 de febrer, 19h
Casal Popular
Vilafranca del Penedès

Projecció 'Exit Through the Gift Shop', de Banksy i presentació del col·lectiu Enrenou

El col·lectiu Enrenou de comunicació comunitària i gràfica rebel nascut del mateix Casal Popular es presenta en un acte que s'acompanyarà de la projecció del controvertit documental 'Exit Through the Gift Shop' obra de l'artista britànic Banksy que gira entorn a l'impacte social de l'street art, del qual l'autor és un clar referent, i de la mercantilització que aquest fenomen pateix. Després de la projecció s'obrira un espai de col·loqui entorn al film.

L'objectiu del col·lectiu Enrenou és doble. Per una banda busca socialitzar eines i tècniques de comunicació i disseny per tal que tothom qui vulgui pugui aprendre a fer-les servir i les pugui utilitzar, en aquest sentit el col·lectiu ja està preparant un laboratori de serigrafia de cara al mes de març.

El segon objectiu del col·lectiu és el de posar aquestes eines de comunicació i disseny al servei dels moviments socials fent que la comunicació esdevingui un actor més dins d'aquestes lluites, en aquest sentit el col·lectiu es proposa dissenyar i produir els materials comunicatius de les causes que consideri encertades. En aquesta mateixa línia, el col·lectiu vol treballar en l'anàlisi i el debat sobre el paper de la comunicació i el disseny en les lluites socials.

Acte gratuït

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1