Entorn
,
2017
Diumenge 19 de març, 9:30h
Castell de Penyafort
Santa Margarida i els Monjos

Ruta 'Castells de la Marca'

Els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal inauguren la ruta dels Castells de Marca al Penedès.  La iniciativa ha sorgit del treball conjunt que els tres ajuntaments duen a terme des de fa temps en matèria de promoció, turisme i comerç, i pretén donar a conèixer els tres castells i el seu entorn dins el context de la històrica zona de la Marca del  Penedès.

La inauguració de la ruta es farà amb una caminada que anirà del Castell de Penyafort al Castell d’Olèrdola i que comptarà amb la presència dels tres alcaldes.

La caminada sortirà a les 9:30h i les persones que desitgin assistir-hi cal que facin inscripció prèvia a l’adreça electrònica promocio@smmonjos.cat. L’organització facilitarà un autobús de tornada des d’Olèrdola fins al castell de Penyafort un cop finalitzat l’acte per a les persones inscrites.

Coincidint amb la presentació del projecte es posarà en marxa un web on els visitants podran conèixer els Castells de Marca i les propostes que es vagin construint al seu voltant. El projecte també està obert a altres ajuntaments que tinguin castells en el seu terme municipal, amb alguns dels quals ja s’han començat a establir contactes.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1