Música
,
2016
Divendres 18 de març, 22h
La Sala
Sant Llorenç d'Hortons

Sanjosex + Castellroig (Decanta)

Decanta ens presenta aquesta combinació especial: música de Sanjosex i vins de Castellroig. Donant gran importància al lloc on han nascut cadascuna de les seves cançons o vins, aquests dos autors, que han heretat dels seus progenitors la passió pel seu art, aconsegueixen la barreja perfecta entre tècnica i sentiments. El resultat: vins i cançons autèntiques i properes.

Sanjosex és el projecte del bisbalenc Carles Sanjosé. Amb quatre discs a l’esquena (Viva!Temps i rellotgeAl marge d’un camí Festival), aquest autor, inspirat per les cançons de Bob Dylan que escoltava a casa ja de petit, és un gran expert en plasmar la quotidianitat, les reflexions elementals humanes i els paisatges en unes composicions que traspuen gran naturalitat. En aquest concert ens farà una selecció de cançons de tota la seva trajectòria acompanyat de Miquel Sospedra al baix i Pep Mula a la bateria.

Castellroig és el projecte de Marcel Sabaté i Coca que, juntament amb el seu pare, van decidir sumar els coneixements tecnològics que havien adquirit a tota una tradició familiar, més intuïtiva, d’elaboració de vins. Tots els vins i caves Castellroig s’elaboren sota la filosofia de “vins de terrer”, a partir únicament de raïm de la finca familiar, situada a la vall del riu Bitlles. Del respecte per l’origen i la integritat dels sòls com a mitjà viu on creix la planta i la diferenciació de les pràctiques vitivinícoles terrer a terrer, en surten uns vins de produccions limitades que tenen la missió de transmetre el paisatge d’on han sortit.

Més informació: http://www.decanta.cat/2016/programacio/sanjosex-castellroig/ 

 
  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1