AGENDA
Família
Diumenge 19 de juny, 18h
2016
Auditori Municipal Eduard Toldrà
  • Vilanova i la Geltrú

'Sempre de vacances' Companyia 2 Princeses Barbudes

Música baixeta perquè es fa amb instruments petits, perquè la gaudeixen petits i grans, perquè és senzilla i minimalista i perquè és artesanal i de producció numerada.

Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. I també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música baixeta per a gent baixeta amb instruments 100% de joguina.

A principis de març arriben a casa nostra les orenetes i s'hi estaran fins a finals de setembre. Les 2princesesbarbudes us expliquem la seva vida en el disc "Sempre de vacances". 11 cançons de composició pròpia que parlen de com fan el niu, què mengen, la seva criança, els viatges, el vestuari, el cant i els seus somnis.

A l'escenari hi trobareu quatre orenetes barbudes que es retroben després de la migració per fer un concert amb instruments de joguina i ritmes pop.

2 Princeses Barbudes, Biblioteca El Casino

Et pot interessar

Tres Tombs
Dimecres 17 de gener
Vilanova i la Geltrú
Dissabte 27 de gener, 19h
Vilanova i la Geltrú
Dijous 18 de gener, 20:30h
Vilanova i la Geltrú
Del 16 de desembre al 17 de gener
Vilanova i la Geltrú