Arts
,
2016
Dijous 17 de novembre, 20:30h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Sergi López i Isaki Lacuesta, al passi de 'La propera pell'

'La propera pell' és una pel·lícula protagonitzada per l'actor vilanoví Sergi López, Emma Suárez, Àlex Monner i Bruno Tedeschini, a més d'Igor Szpakowski, Mikel Iglesias, Greta Fernández, David Arribas, Pablo Rosset i Guillem Jorba.
 
El espectadors que vagin el Teatre Principal podran gaudir de la presència de Sergi López i d'un dels directors, Isaki Lacuesta, que presentaran el film. Un cop finalitzada la projecció hi haurà un col·loqui amb l'actor vilanoví i el director.

'La propera pell' parla d'un nen desaparegut que torna a casa després de vuit anys quan tothom el donava per mort, i es reincorpora a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició. Poc a poc sorgirà el dubte de si realment es tracta del nen desaparegut o d'un impostor.

Preu: 4'5€ | 3€ amb el Carnet Jove | 2x1 per als membres del Club Vanguardia.
Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre una hora abans.

El Cicle Gaudí
Vilanova i la Geltrú és un dels 12 municipis que s'han adherit al circuit estable de cinema català, que aquest dijous 27 d'octubre projecta al principal 'Cerca de tu casa', i dijous 3 de novembre acull l'estrena d''Ebre, del bressol a la batalla' .

  • imatge de control 1per1