Menjar i beure
,
2016
Dilluns 23 de maig, 19h
Restaurant Marejol
Vilanova i la Geltrú

Showroom de vins per presentar 'Temps de Vi'

La Fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú ultima els preparatius de la seva cinquena edició, consolidada com un dels esdeveniments anuals imprescindibles del món del vi. Després d’haver sobrepassat un cop més els 50.000 visitants en la darrera edició i d’haver tancat totes les seves activitats amb un 100% d’ocupació, Temps de Vi arribarà enguany del 3 al 5 de juny amb moltes novetats que es desvetllaran en l’acte de presentació, previst pel pròxim 23 de maig.

Un showroom amb algunes de les referències més destacades de la quarantena de cellers participants en la Fira serà el tret de sortida de Temps de Vi 2016. L’acte tindrà lloc al Restaurant Marejol de 19 a 21 hores, i s’espera l’assistència de cellers, patrocinadors, representants del govern municipal, entitats del sector, prescriptors i restauradors de la comarca. 

Com ha vingut oferint Temps de Vi al llarg dels seus 5 anys d’existència, el showroom de vins estarà ‘harmonitzat’ amb una actuació musical, tastet també de les actuacions que la Fira programarà en els seus dos escenaris durant el primer cap de setmana de juny. 

  • imatge de control 1per1