Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
La setena edició del Sitges, Tapa a Tapa, que tindrà lloc del 7 al 17 d'abril, comptarà amb la participació de 36 establiments. Aquest any una de les principals novetats és que diferents bars i restaurants han adaptat les seves creacions culinàries per a persones celíaques, en el marc del conveni de col·laboració que el Gremi d'Hostaleria de Sitges ha signat amb l'Associació de Celíacs de Catalunya.
Com en edicions anteriors, el jurat tècnic i popular triarà la millor tapa de Sitges. El jurat tècnic format per Guillermo Neffke, Rosa Maria del Castillo i Tomás Mata han dut a terme aquesta setmana una cata a cegues de les tapes a l'Escola d'Hostaleria de Sitges per puntuar les tapes i determinar quines es presentaran a la semi final. Les tapes escollides podran participar a la final de la Tapa de l'Any que es farà a Sitges el mes de novembre. El jurat tècnic ja ha avançat que el nivell gastronòmic és molt alt en termes generals. El jurat popular seran els mateixos els usuaris de la ruta que podran decidir quina és per ells la millor tapa complimentant la butlleta que es podrà adquirir en els mateixos establiments participants.
L'any passat, el Sitges Tapa a Tapa va servir un total de 61.000 tapes, una mitja de gairebé 2.000 tapes per establiment.