Família
,
2016
Diumenge 13 de novembre, 12h
Teatre Àngel Guimerà
El Vendrell

'Sol i fa plou' amb la Cia. Sabanni

En Sabanni és un personatge estrany i divertit que, fins fa poc, treballava com a pallasso clàssic a l'últim circ itinerant de Catalunya. Degut a una gran tempesta, però, aquest circ es va veure obligat a plegar.

Tot i així, el nostre amic, que sap fer poca cosa més que el pallasso, segueix actuant fent riure a petits i grans amb els seus números de màgia, coloms, mocadors i tot tipus de xarivaris.

Jordi Saban, mataroní, ha treballat com a pallasso al costat d'artistes com ara Jango Edwards i Tortell Poltrona. Ha participat a produccions del Circ Cric, Pallassos Sense Fronteres i Comediants, entre d'altres. Actualment dirigeix SABANNI, la seva pròpia companyia, amb les produccions "Balla Menut", i la recentment estrenada "Sol i fa plou".

Idea original: Jordi Saban
Direcció: Toti Toronell
Intèrpret: Jordi Saban
Companyia: Sabanni

 

Preu: 5€ | 4€ 

EntradesTicketea (902044226), Regidoria de Cultura (la Rambla, 24, 977665684), de dilluns a divendres de 10h a
14h, i a la taquilla del teatre, una hora abans de la representació.

 

Els descomptes s’aplicaran a estudiants, jubilats, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLPC del Baix Penedès i Carnet Únic.

Les entrades de l'espectacle seran numerades. Només es podrà escollir ubicació si es compren anticipadament. Les entrades que s’adquireixin el mateix dia de la representació a les taquilles del teatre, seran igualment numerades però s’aniran adjudicant de forma correlativa sense possibilitat d’escollir ubicació.

www.tagelvendrell.cat

  • imatge de control 1per1