Menjar i beure
,
2017
Dijous 9 de febrer, 18h
Mercat de la Carn
Vilafranca del Penedès

Taller de cuina 'Cuinem l'hivern als mercats municipals'

Arriben els tallers 'Cuinem l'hivern', dins el cicle organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, 'Cuinem les estacions' que es va iniciar a l’estiu. L’objectiu d’aquest cicle és posar en valor la cuina dels productes de temporada, mitjançant la demostració de plats originals, amb productes típics de cada estació.

PROGRAMA:
- Dimarts 7 de febrer al Mercat Sant Salvador: primers plats
- Dijous 9 de febrer al Mercat de la Carn: segons plats.

Les sessions seran a les 18h a càrrec de la cuinera Gemma Riera i es permetrà als assistents degustar els productes cuinats.
Es lliurarà un tríptic amb les receptes cuinades. Les sessions de cuina són gratuïtes i no és necessària la inscripció.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1