AGENDA
Família
Dimarts 31 de maig, 17:30h
2016
Restaurant El Cigró d'Or (Plaça Vall del Castell, 17)
  • Vilafranca del Penedès

Taller de cuina familiar amb Ada Parellada

El proper dimarts, 31 de maig, a les 17:30, la cuinera del Restaurant Semproniana, Ada Parellada, acompanyada pel cuiner Oriol Llavina, oferirà un taller de cuina familiar. Sota el títol “Fes que els llegums siguin divertits”, proposarà diferents receptes senzilles i saludables que els mateixos nens i nenes podran elaborar. Serà al Restaurant El Cigró (Plaça Vall del Castell, 17, Vilafranca del Penedès)

El taller és gratuït, pensat per a nens i nenes de 4 a 10 anys, acompanyats d’un adult. Les places són limitades i cal inscripció prèvia al correu electrònic elcigrodor@elcigrodor.com o al tel. 938905609

Ada Parellada és filla, nèta i besnèta de restauradors, els Parellada, de la Fonda Europa de Granollers. Està al capdavant del restaurant Semproniana a Barcelona, on també organitza tallers i activitats. El passat mes de març va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en el món de la restauració.

Les Nacions Unides han proclamat el 2016 com l’Any Internacional dels Llegums i la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura) anima entitats i empreses del món a difondre les bondats dels llegums. Responent aquesta crida, el restaurant El Cigró d’Or ha programat activitats culturals i gastronòmiques perquè clients, amics i penedesencs gaudeixin d’aquest producte tan versàtil.

Les activitats que s’han programat van de la literatura al cinema, l’agricultura autòctona, les cuines del món, sessions per petits cuiners i tallers de cuina.

Et pot interessar

Diumenge 28 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Dimarts 16 de gener, 20:30h
Vilafranca del Penedès
Del 19 al 28 de gener
Vilafranca del Penedès
Tres Tombs
Dimecres 17 de gener
Vilanova i la Geltrú
Del 12 de gener al 18 de febrer
Vilafranca del Penedès
Cesk Freixas
Disabte 20 de gener, 19h
Vilafranca del Penedès
Diumenge 8 d'abril, 10:30h
Vilafranca del Penedès