Família
,
2017
Diumenge 12 de març, 11:30h
Museu Pau Casals
Sant Salvador (El Vendrell)

Taller per a nadons. 'Les cançons d’en Pau'

El diumenge dia 12 de març a les 11:30h del migdia, el Museu Pau Casals acollirà una vegada més una activitat familiar, en aquesta ocasió i per primera vegada, destinada a nadons i infants de 4 mesos a 3 anys.

'Les cançons d’en Pau' consistirà en un taller per a compartir música en família tot cantant i tocant cançons tradicionals de falda, amb la finalitat de compartir les emocions mitjançant la música, experimentar amb els instruments, acompanyar sons amb moviments, identificar i portar la pulsació, així com diferenciar el so i el silenci, tot escoltant, imitant i coneixent un gran instrument: el violoncel! Tot això mentre s’experimenta, individualment i en grup.

Preu: 3€ pels nadons i 5€ pels adults.

Les places són limitades a un adult per nadó o infant, fins a un total de 15. Es recomana portar mitjons antilliscants
Reserves: 977684276 a museu@paucasals.org

Així mateix, el museu ja està preparant la programació d’activitats pels mesos d’abril i maig, que comptarà amb l’estrena d’una nova proposta que combina la visita al museu amb la música del violoncel i un tast de vi (16 d’abril) i la tradicional Jornada de Portes Obertes per a celebrar el Dia Internacional dels Museus amb activitats variades per a tots els públics (20 i 21 de maig).

Més informació

  • imatge de control 1per1