Menjar i beure
,
2016
Dilluns 12 de desembre, 19h
Vitampleni (Parlament, 26)
Vilafranca del Penedès

Taller Vitampleni: 'Blat sarraí, opció gluten free'

El blat sarraí o gra de fajol és un cereal molt saludable que per la seva naturalesa sense gluten es converteix en un aliat ideal per les persones que no poden o no volen menjar gluten. Aquest gra o la seva farina, ens ofereix múltiples possibilitats, des de pa, crepes o menjar el gra cuinat ja sigui amb receptes dolces per esmorzar o berenar o bé amb cuinats salats per els àpats principals de dinar o sopar.

En aquest taller es parlarà del gluten i l’efecte als intestins, per què tenim al·lèrgies, intoleràncies o sensibilitat a aquest nutrient i totes les opcions que ens ofereixen els cereals sense gluten com el gra de fajol. Es cuinaran 3 receptes diferents amb aquest cereal que ens oferiran diferents opcions per una cuina gluten free.

Preu | 25€
Inscripcions | info@vitampleni.cat | tel. 935386151 | whatsapp 610952248.

  • imatge de control 1per1