Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
El blat sarraí o gra de fajol és un cereal molt saludable que per la seva naturalesa sense gluten es converteix en un aliat ideal per les persones que no poden o no volen menjar gluten. Aquest gra o la seva farina, ens ofereix múltiples possibilitats, des de pa, crepes o menjar el gra cuinat ja sigui amb receptes dolces per esmorzar o berenar o bé amb cuinats salats per els àpats principals de dinar o sopar.
En aquest taller es parlarà del gluten i l’efecte als intestins, per què tenim al·lèrgies, intoleràncies o sensibilitat a aquest nutrient i totes les opcions que ens ofereixen els cereals sense gluten com el gra de fajol. Es cuinaran 3 receptes diferents amb aquest cereal que ens oferiran diferents opcions per una cuina gluten free.
Preu | 25€ Inscripcions | info@vitampleni.cat | tel. 935386151 | whatsapp 610952248.