Menjar i beure
,
2017
Dilluns 27 de març, 19h
Vitampleni (Parlament, 26)
Vilafranca del Penedès

Taller Vitampleni: 'Polenta, cereal gluten free'

Cada vegada hi ha més persones a qui els diagnostiquen al·lèrgia o intolerància al gluten. Tanmateix, a vegades no ens ho han diagnosticat però descobrim que el nostre cos no ho digereix prou bé. Hi ha altres opcions de cereals més enllà del blat i la civada (avena) que també són nutritius, energètics i sense gluten. Un d’ells és la sèmola de polenta de blat de moro. En aquest taller aprenem 3 receptes diferents de cuinar-la, com a primer plat, com a plat únic o fins i tot com a un postre dolç. Anima’t a descobrir noves alternatives a la cuina, a més de passar-ho bé podras degustar per sopar tot allò que haurem cuinat.

Cal inscripció prèvia per control d’aforament. Les places són limitades i se seguirà rigurós ordre d’inscripció. Inscripcions a info@vitampleni.cat, per telèfon al 935386151 o per whatsapp al 610952248.

Més informació: http://vitampleni.cat/calendari/polenta-cereal-gluten-free/

  • imatge de control 1per1