Família
,
2016
Dissabte 5 de novembre, 10h
Centre d'Art Contemporani La Sala
Vilanova i la Geltrú

Tallers Blanquets: tallers infantils de disseny

El Centre d'Art Contemporani LA SALA organitza per quart any consecutiu el Blanquets, uns tallers de disseny gràfic amb l'objectiu d'apropar el món del disseny als més petits i fomentar la seva creativitat.

L'activitat s'organitza en col·laboració amb el BLANC Festival. Tot i que enguany el BLANC se celebra a Barcelona, des de la Regidoria de Cultura es vol mantenir la vinculació amb el festival, i és per aquest motiu que es manté la programació del Blanquets, uns tallers que tenen molt bona acceptació entre el públic infantil i que estan impartits per professionals del disseny.  

Enguany els tallers es realitzaran el dissabte 5 de novembre. La programació inclou un taller pel matí i un per la tarda. 

A les 11 h tindrà lloc el taller “iPunt. Una línia és un punt que es posa a caminar”. Servirà per crear una targeta postal a través del punt, fins al punt d'enviar-la. A càrrec de Sin tetas no hay Diseño. L'activitat està adreçada a nens i nenes de 7 a 13 anys. 

I per a les 18 h s'ha programat “La bossa del Blanquets”, un taller d'estampació per crear la bossa del Blanquets. A càrrec de Pipiripip Studio. L'activitat està adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Els tallers són gratuïts. Les places són limitades, per això cal reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01 o per mail lasala@vilanova.cat.

  • imatge de control 1per1