Música
,
2017
Dissabte 25 de març
Diversos espais
L'Arboç

Tastet 2017. Trobada de les Aules de Sons de Catalunya

L’Arboç capital catalana de la música tradicional. Una cinquantena d’alumnes, a partir dels 8 anys, de les Aules de Sons de tot Catalunya celebren la trobada Tastet 2017 el dissabte 25 de març a l’Arboç.

Durant tota la jornada, 'Tastet 2017' omplirà diversos espais de la vila de tot tipus d’activitats on la música tradicional en els seus diversos formats serà la gran protagonista.

A partir de les 10 del matí tots els inscrits podran assistir a algun dels diversos tallers especialitzats que impartiran professionals de primera línia dins el món de la música tradicional de Catalunya. Les temàtiques dels tallers seran molt variades i comprendran des d’aspectes relacionats amb el manteniment dels instruments, fins a aspectes relacionats amb les noves tecnologies, passant per arranjaments, acompanyaments musicals o instrumentació.

Paral·lelament, també s’ha preparat un programa d’activitats pels pares i acompanyants, que podran gaudir de visites als principals monuments i atractius turístics de la vila.

Després del dinar i d’una sobretaula musical, a les 6 de la tarda tindrà lloc a la plaça de la Vila, sota el balcó de l’Ajuntament, l’acte de presentació de la nova música del Garot, peça creada pel prestigiós músic, sr. Dani Carbonell. Tot seguit, els carrers de l’Arboç acolliran una cercavila amb la participació de tots els alumnes del 'Tastet 2017', del Garot, i els Gegantons de l’Arboç.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la plana web de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç de l’Aula de Sons

 

*Organtiza: l’Aula de Sons amb el patrocini de l’Ajuntament de l’Arboç i la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç, l’Associació Cultural El Seguici i la Colla de Gegants i Nans de l’Arboç

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1