Espectacles
,
2016
Divendres 3 de juny, 21h
Claustre de Sant Francesc
Vilafranca del Penedès

Teatre 'Al vostre gust', de Parking Shakespeare

En paraules de Llàtzer Garcia (direcció), 'Al Vostre gust' és una obra que produeix una estranya fascinació, per molts motius. És una comèdia, sí, però va més enllà de la situació d’embolics que produeix la rialla. Té un gran poder poètic i és un dels millors cants a la felicitat i a la llibertat que ens ha donat el teatre. Apareixen dos dels més grans personatges de l’autor anglès: l’intrèpida i enginyosa Rosalina – potser la millor creació femenina que mai va fer Shakespeare - i el melancòlic Jacques. Un personatge que està a l’alçada del millor Falstaff o Lear.

'Al vostre gust' exposa com pocs textos la confrontació de la vida de camp amb la de la cort, és una fantàstica narració d’aventures i, com a comèdia, és de les més divertides. El seu tema central és el paradís perdut/retrobat, la recerca d’Arcàdia, aquí anomenat el bosc d’Arden. Alguns personatges de l’obra hi arriben per opció personal, d’altres perquè les circumstàncies els hi obliguen. Però un cop allà tots troben una certa harmonia i és llavors quan la comèdia treu el nas. Parking Shakespeare és un companyia creada l'any 2009 i es forma amb la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics. A Vilafranca ja és el tercer cop que tindrem l’oportunitat de veure’ls al Claustre de Sant Francesc.

FITXA ARTÍSTICA
Versió i direcció: Llàtzer Garcia
Traducció: Salvador Oliva
Direcció artística: Pep Garcia-Pascual
Ajudant de direcció: Vanessa Segura
Interpretació: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, Muguet Franc, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Vanessa Segura

Per saber-ne més! Exposició bibliogràfica a la Biblioteca Torras i Bages. Al final de la funció hi haurà tertúlia amb la companyia. Anirà acompanyada d’una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Preu entrades: 14€ anticipada | 16€ a taquilla
Venda en línia aquí.

  • imatge de control 1per1