Espectacles
,
2016
Diumenge 15 de maig, 19h
Teatre Principal
Vilanova i la Geltrú

Teatre 'Diagnòstic: Hamlet'

De la mà de Miquel Gallardo, la Companyia Pelmànec ha voltat per mig món amb els seus espectacles del que en destaca el titelles de mida humana. Titelles per adults

'Diagnòstic: Hamlet' és una adaptació i una lectura personal de Hamlet, una de les  grans peces teatrals de William Shakespeare. Max Flaubert viu a la cel•la de l'hospital psiquiàtric on va ser reclòs després la traumàtica mort del seu pare i el casament poc després de la seva mare amb el seu oncle. En el seu tancament, el noi ha creat un món interior en el que es barregen personatges nascuts de la seva imaginació que han absorbit tota la seva voluntat.

Cal ser agosarat i s’ha de tenir molt talent per buscar i processar material en els grans clàssics del teatre, i quina millor manera que poder-ho fer a través d’una proposta enginyosa. La companyia Pelmànec se’n surt de manera brillant, utilitzant titelles de mida natural que acaben tenint ànima perquè el titellaire i actor Miquel Gallardo hi projecta les expressions i emocions d’una manera magistral i, al mateix temps, fa creïble el seu personatge fins al punt d’arribar a la perfecta dissociació.

Escola de l'espectador. Després de la representació, us proposem una trobada amb l'actor Miquel Gallardo. Accés lliure.
 
Preu entrada: de 8€ a 12€ anticipada | de 8€ a 14€ a taquilla
 
  • imatge de control 1per1