Entorn
,
2016
Dissabte 3 de setembre, 10h
Llopart
Subirats

Transporta't a la verema del 1887 a Llopart

Un selecte grup de 13 cellers elaboradors de Cava t'ofereixen activitats enoturístiques úniques entre el 26 d'agost i el 17 de setembre. Codorniu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep t'obren les seves portes!

Envoltats de vinyes

Vine a viure la verema al capvespre, o sota la lluna d'estiu, o a ple migdia amb visites guiades i tasts comentats de raïm, most i Cava, tallers d'aromes, concerts de música en viu, cinema a la fresca i un bon grapat més d'activitats molt especials al voltant del Turisme del Cava.

Transporta't a la verema del 1887

Els dies 3 i 10 de setembre, La Verema del Cava a Llopart.

"Vine a conèixer com era la verema al 1887. Amb un barret de palla i un carro de cavalls passejarem per les vinyes de muntanya de Llopart.  Descobrirem com era i és la nostra agricultura ecològica. T'ensenyarem les nostres barraques centenàries de pedra seca, veremaràs a l'antiga, premsaràs el teu raïm i et faràs el teu propi most... I és clar, gaudirem plegats d'un esmorzar de pagès únic davant unes immillorables vistes a les muntanyes de Montserrat. La família Llopart vol que visquis una jornada memorable i et podem assegurar que així serà!

Preu: 28 euros

Reserves: visita@llopart.com o 93 899 31 25 (dilluns a divendres de 9h a 19h . Dissabtes i diumenges de 10h a 14h.)

Més informació i activitats de La Verema del Cava

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1