Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
Del 3 al 5 de maig
Per a la propera sessió dilluns dia 9 de maig a les 8 del vespre, al cicle de Xerrades Tribuna Vilanova es comptarà amb Fermí Puig, cuiner i participant en diferents tertúlies periodístiques. Fermí Puig (Granollers 1959), descobridor de Ferran Adrià i cuiner del Bulli, va treballar després en grans restaurants de Barcelona, fins a liderar el Drolma, després El Petit Comité i actualment el restaurant que porta el seu nom al carrer de Balmes a Barcelona. Autor de llibres de cuina com Més cuinetes i d’una conversa amb Ramon Parellada dins la sèrie Diàlegs a Barcelona. Participa assíduament a El món a RAC1.
En la seva dissertació Fermí Puig parlarà de “La cuina de Catalunya en un món global”. Tant per formació acadèmica com per trajectòria professional, és una de les veus principals que pot analitzar de manera pertinent aquesta temàtica. Amic de Santi Santamaría i Ferran Adrià, reconegut pels millors cuiners i gastrònoms d’arreu del món, la seva aportació ben segur que serà d’interès, plena d’anècdotes i amb l’amenitat que el caracteritza.
Cal reservar a tribunavilanovafoment@gmail.com o bé trucant al telèfon de la societat 938931010 les tardes de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre. El preu del sopar és de 20€ pels socis/subscriptors del Diari de Vilanova i 25€ els no socis.