Menjar i beure
,
2016
Dilluns 9 de maig, 20h
Foment Vilanoví
Vilanova i la Geltrú

Tribuna Vilanova amb el cuiner Fermí Puig

Per a la propera sessió dilluns dia 9 de maig a les 8 del vespre, al cicle de Xerrades Tribuna Vilanova es comptarà amb Fermí Puig, cuiner i participant en diferents tertúlies periodístiques. Fermí Puig (Granollers 1959), descobridor de Ferran Adrià i cuiner del Bulli, va treballar després en grans restaurants de Barcelona, fins a liderar el Drolma, després El Petit Comité i actualment  el restaurant que porta el seu nom al carrer de Balmes a Barcelona. Autor de llibres de cuina com Més cuinetes  i d’una conversa amb Ramon Parellada dins la sèrie Diàlegs a Barcelona. Participa assíduament a El món a RAC1.

En la seva dissertació Fermí Puig parlarà de “La cuina de Catalunya en un món global”. Tant per formació acadèmica com per trajectòria professional,  és una de les veus principals que pot analitzar de manera pertinent aquesta temàtica. Amic de Santi Santamaría i Ferran Adrià, reconegut pels millors cuiners i gastrònoms d’arreu del món,  la seva aportació ben segur que serà d’interès, plena d’anècdotes i amb l’amenitat que el caracteritza.

Cal reservar a tribunavilanovafoment@gmail.com o bé trucant al telèfon de la societat 938931010 les tardes de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre. El preu del sopar és de 20€ pels socis/subscriptors del Diari de Vilanova i 25€ els no socis.

  • imatge de control 1per1