Entorn
,
2016
Dissabte 3 de setembre, 12h
Pinord
Vilafranca del Penedès

Un viatge des del most fins als Grans Reserves a Pinord

Un selecte grup de 13 cellers elaboradors de Cava t'ofereixen activitats enoturístiques úniques entre el 26 d'agost i el 17 de setembre. Codorniu, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Pinord, Recaredo, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Vilarnau i Vins el Cep t'obren les seves portes!

Envoltats de vinyes

Vine a viure la verema al capvespre, o sota la lluna d'estiu, o a ple migdia amb visites guiades i tasts comentats de raïm, most i Cava, tallers d'aromes, concerts de música en viu, cinema a la fresca i un bon grapat més d'activitats molt especials al voltant del Turisme del Cava.

Un viatge des del most fins als Grans Reserves

Els dies 16 d'agost, 2, 3, 4 i 10 de setembre, La Verema del Cava a Pinord.

Viu l'origen d’un Cava que envellirà 4 anys. Des de la vinya fins a la taula, viatja per llocs únics a través dels teus cinc sentits. Prova des d'un vi base fins a un Cava Marrugat Gran Reserva.

"Durant la visita al celler anirem fent parades perquè puguis descobrir tot el que s'amaga darrere dels nostres Caves. Aprofundeix més en la seva elaboració i coneix també  els principis de l’agricultura ecològica. Més de 5 tastos que et deixaran bocabadat".

Preu: 12€

Reserves: visites@pinord.com o 93 890 30 66

Més informació i activitats de La Verema del Cava

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1