Menjar i beure
,
2017
Dissabte 13 de maig, 12h
Cal Figarot
Vilafranca del Penedès

Vermut electrònic 'Figatrònic'

Coincidint amb les Fires i festes de maig a la capital de l'Alt Penedès, els Castellers de Vilafranca organitzaran un vermut electrònic a Cal Figarot per aquest dissabte al migdia. El format recuperarà el nom de 'Figatrònic', que s'utilitzava fa uns anys per una festa de música electrònica a mitjans d'estiu.

'El Figatrònic' d'aquest cap de setmana comptarà amb la presència dels Dj's 'La Cara B DJ Set' que, a partir de les dotze del migdia, estaran punxant al pati de la seu social de la colla vilafranquina.

L'ambient dels vermuts electrònics és distès i ideal, per estar amb amics o en família, gaudint de la música electrònica sense les aglomeracions dels grans festivals d'aquest tipus de música. El 'Figatrònic' serà possible gràcies a la col·laboració de la DO Penedès i Vermuts Miró (els vins i vermuts dels quals es podran beure durant l'activitat lúdica).

A part de vi, vermut i qualsevol altra beguda, també s'habilitarà un servei de bar per comprar-hi tapes per acompanyar. El 'Figatrònic' pretén ser un acte més per obrir les portes de Cal Figarot a tots els vilafranquins i seguir dinamtzant la seu social dels Castellers de Vilafranca durant els dies que no hi ha activitat castellera. 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1