Menjar i beure
,
2017
Dissabte 25 de març, 12:30h
Biblioteca Armand Cardona i Torrandell
Vilanova i la Geltrú

Vermuts musicals a la terrassa dels llimoners

Aquest dissabte la Biblioteca Armand Cardona Torrandell s’afegeix a l’oferta musical de la ciutat amb els Vermuts Musicals, un acte de petit format on la música i la degustació són els protagonistes, amb vocació de continuïtat en el temps.

L’objectiu és la promoció del fons musical de la biblioteca i dels productes locals, alhora que potenciar l’ús i la participació de la ciutadania en un equipament pròxim i obert a tothom.

Amb aquesta iniciativa la biblioteca posa a disposició de les entitats i grups musicals locals un equipament municipal que vol ser un espai de trobada i relació on compartir l’accés a la cultura i al coneixement tot fomentant uns hàbits de socialització i de relació amb els altres.

El format bàsic d’aquests actes és el d’uns petits concerts, de les 12.30 a les 14.30 hores, alguns dissabtes, que tenen com a característica que van units amb la presentació de productes locals, emmarcats en un espai idoni, la terrassa dels llimoners, tot degustant el producte i la música.

El d’aquest dissabte porta per títol #Beermouth BBF, coincidint amb el Barcelona Beer Festival, que tindrà lloc a l’Hospitalet de Llobregat el cap de setmana 24 al 26 de març.

Al #Beermouth BBF es punxaran barrils de cervesa artesana Baias Garagardotegia, de Oiardo (Alava), Holz, de l’Hospitalet de Llobregat i La Font del Diable, de Vilanova i la Geltrú. I també es punxaran vinils de varis gèneres varis, música negra, reggae, hip hop…, a càrrec de Macramen. Per aquest ”Vermut” comptem amb la col·laboració de l’associació SINGLOT de Vilanova i la Geltrú.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1