Arts
,
2016
Dilluns 6 de juny, 19h
Galeria i taller de ceràmica Roser Oter
Santa Oliva

Vetllada gastronòmica, artística, poètica i musical

La Galeria de ceràmica Roser Oter, ens obre les seves portes per a unir dos actes amb un fil conductor en comú, la poesia. L'antiga masia del s. XVIII, ubicada a Santa Oliva presentarà dos actes sota el títol La força i la bellesa de la paraula. La poesia tindrà un protagonisme especial acompanyada de gastronomia, art i música.

El segon acte serà una vetllada gastronòmica de la mà del col·lectiu Terra i Taula.

Una activitat en la què la poesia, l'art, la cuina i la música es donen de la mà per unir-se i fusionar-se en una vetllada molt especial i única.

Presentat i dirigit pel periodista Pere Sallent, Sílvia Bel, actriu de teatre i cinema amb una veu de gran força i plena de matisos, farà un recital de poesia.

Aquests són els poemes en els què els cuiners de Terra i Taula (Lo Mam, Ull de Llebre, Vell Papiol i l’Obrador) s’han inspirat per a elaborar 4 plats. Cada un d’aquests plats també serà maridat amb 4 vins del col·lectiu (Jané Ventura, Avgsvts, Sicus i Partida Creus).

Alhora, la ceramista Roser Oter crearà d'un tros d’ argila una obra sobre el poema Solstici de Martí i Pol.

La vetllada comptarà amb la música en directe de Marta Vigo, Judith Solé, Gemma Vigo i Jordi Ferrando.

Vetllada oberta al públic amb places limitades.

Entrada:25€

Reserves: info@terraitaula.cat

Aquí us expliquem l'altre acte de La força i la bellesa de la paraula, la presentació i actuació del llibre 'Poemes de capçalera' amb un recital de poesia, el diumenge 5 de juny.

  • imatge de control 1per1