Jump to navigation
Del 18 de febrer al 21 d'abril
Diumenge 21 d'abril, 10h
Del 22 de març al 21 d'abril
Dijous 25 d'abril, 19h
Del 5 al 26 d'abril
Dies 5, 12, 19 i 26 d'abril
Mes d'abril
Del 25 al 27 d'abril
Visita guiada per conèixer l'estil de vida gastronòmic a Can Papiol durant el segle XIX. La visita finalitzarà amb una copa de cava al jardí de Can Papiol.
Aquesta visita està especialment dedicada a la cuina i l'alimentació del segle XIX en les nostres terres, tant dels senyors de la casa, com de les persones que estaven al seu servei. Els visitants podran conèixer què menjaven, com cuinaven i quins estris utilitzaven, en aquella època, en els diferents àpats. La manera de coure, de bullir, de treballar els aliments a la cuina finalment, era molt diferent al que nosaltres podem optar avui en dia, de tal manera que els productes resultants inevitablement tenien un gust diferent. Veuran també com les costums, a l'hora de servir els plats i seure a taula, variaven respecte als actuals. A més, en algunes parts de la casa, com la mateixa cuina, el forn de pa, el rebost, és a dir, els espais més dedicats al treball en aquest sentit, coneixeran les diferents formes de conservació i processament dels aliments que s'utilitzaven aleshores, que en alguns casos, ja han desaparegut o han evolucionat.
Preu: 5,10 € Places limitades. Cal reserva prèvia al 93 893 03 82 o bé a museupapiol@vilanova.cat.