Arts
,
2016
Dissabte 12 de novembre, 17h
Museu Can Papiol
Vilanova i la Geltrú

Visita guiada al Museu Can Papiol: El rebost de l'àvia

Visita guiada per conèixer l'estil de vida gastronòmic a Can Papiol durant el segle XIX. La visita finalitzarà amb una copa de cava al jardí de Can Papiol.

Aquesta visita està especialment dedicada a la cuina i l'alimentació del segle XIX en les nostres terres, tant dels senyors de la casa, com de les persones que estaven al seu servei.
Els visitants podran conèixer què menjaven, com cuinaven i quins estris utilitzaven, en aquella època, en els diferents àpats. La manera de coure, de bullir, de treballar els aliments a la cuina finalment, era molt diferent al que nosaltres podem optar avui en dia, de tal manera que els productes resultants inevitablement tenien un gust diferent.
Veuran també com les costums, a l'hora de servir els plats i seure a taula, variaven respecte als actuals. A més, en algunes parts de la casa, com la mateixa cuina, el forn de pa, el rebost, és a dir, els espais més dedicats al treball en aquest sentit, coneixeran les diferents formes de conservació i processament dels aliments que s'utilitzaven aleshores, que en alguns casos, ja han desaparegut o han evolucionat.

Preu: 5,10 € Places limitades.
Cal reserva prèvia al 93 893 03 82 o bé a museupapiol@vilanova.cat.

  • imatge de control 1per1