Entorn
,
2016
Dissabte 18 de juny, 18:15h
Recorregut per Cubelles
Cubelles

XVIII Festa de la Bicicleta de Cubelles

Passejada popular, no competitiva que es disputa pels carrers de Cubelles adreçada a un públic familiar. La festa té una trajectòria de 28 anys i es complementa amb activitats infantils i sortejos de bicicletes, material esportiu. Podran participar en aquesta pedalada popular totes les persones que ho desitgin, sempre que estiguin correctament inscrites, tant pel que fa al temps com a la forma.

Els/Les menors d’edat hauran d’anar acompanyats d'una persona adulta que se'n responsabilitzarà.

Recorregut: La pedalada es disputarà sobre un recorregut, totalment urbà, degudament senyalitzat i sobre superfície d’asfalt. La sortida i la meta estaran localitzades al pàrquing del Poliesportiu Municipal (Av. Onze de Setembre s/n). Els/Les ciclistes i acompanyants, menors de 16 anys hauran de portar el casc obligatòriament.

Horari: L'horari previst per a la celebració de la pedalada és el següent:

18.15h a 19.00h. Escalfament general: ZUMBA per tothom.
19.00h. Sortida (des de l'aparcament del Poliesportiu).
20:00h. Arribada i repartiment de bossa obsequis i entrepà.
20:30h. Entrega de premis.

Inscripcions

Del 2 al 16 de juny de 2016. Si encara queden places disponibles, també s’admetran inscripcions el mateix dissabte dia 18 de juny de 17:30h a 18:45h.

Activitat limitada a 850 participants. Al moment que s’arribi a aquesta xifra d’inscrits es tancaran les inscripcions, independentment de la data.

Més informació: http://www.cubelles.cat/pl255/actualitat/noticies/agenda/id814/festa-de-la-bicicleta.htm

  • imatge de control 1per1