,
20/03/2017
Audiovisual
Vidal Soler gravant guitarres en una foto de la seva pàgina web

El 'Final feliç' de Vidal Soler

El músic vilanoví Vidal Soler es presenta per primer cop en solitari amb el single 'Final feliç'. L'estrena s'acompanya d'un videoclip dirigit per Kiku Piñol i protagonitzat per Gal·la Sabaté i Marc Rodríguez que fa poques hores que circula per les xarxes. Ens agrada molt el rock, amb regust clàssic i sense artificis, del Vidal Soler i la història amb final més que sorprenent que l'acompanya amb un videoclip molt "noventero" i les casetes de pescadors del Garraf com a escenari.

El single està disponible a les plataformes digitals amb el segell Bones Festes i el mateix Vidal Soler ens en parla així a la seva pàgina web: "El tema el vaig gravar durant una sessió a Hi-Style Studios (Chicago, IL) amb Alex Hall, que a més d’estar als comandaments va acabar tocant la bateria, i Beau Sample al contrabaix. Es tracta d’un tema de rock’n’roll molt influenciat pels clàssics (Chuck BerryElvisLittle Richard…) i, perquè no dir-ho, molt inspirat pels exponents de la nova escena ‘revival’ de Chicago (JD McPhersonJoel PatersonThe Flat Five…). És per això que no hi havia un lloc millor  a la capa exterior de la terra on enregistrar-ho, i, aprofitant la meva visita a la ciutat del vent, ho vam poder tirar endavant."

Per cert, que el Vidal Soler actua amb The Bellfuries (ni més ni menys!) aquest diumenge a la nit a la sala Rocksound de Barcelona i engega bolos amb el Marc Bala per rodar els temes de Copa Lotus. Aviat els tindrem pel Penedès!

Consulteu la nova pàgina web del músic i no el perdeu de vista! vidalsoler.com

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals del Penedès! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura penedesenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

17/03/2020
La poeta vilafranquina Anna Gual recitarà els seus llibres a través del seu compte d'Instagram.
03/02/2020
El Vendrell va celebrar el passat 25 de gener, l'acte 'Som Capital', que inaugurava la capitalitat cultural catalana que exercirà durant aquest 2020.
26/11/2019
El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc.
21/11/2019
La canalla dels Castellers de Vilafranca han versionat la cançó 'Milionària' de la cantant Rosalía, en un vídeo que van presentar a la resta de castellers durant el tradicional Sopar de la Colla de final de temporada a Cal Figarot.
11/11/2019
El passat 15 de setembre es va preestrenar al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès la pel·lícula documental 'Societat anònima'.
18/06/2019
El videoclip del tema 'Redeem' del músic irlandès JD Kelleher, creat pel vendrellenc Edgar Toldrà i l'arbocenc Julià Albornà, ha estat premiat com a millor videoclip en el Brighton Rocks International ​Film Festival al Regne Unit.
13/02/2019
El grup de Vilanova i la Geltrú, Pares, ha publicat el seu segon treball, 'Ja no ho volem tot' (Música Global, 2019), del qual han presentat el videoclip de la cançó homònima.