,
22/09/2016
Audiovisual
Nens i Verds seran al Concurs de diumenge, Bordegassos, Xicots i Jove de Sitges a la jornada de dissabte
Foto:
Cedides

Les colles penedesenques amb moltes ganes de Concurs!

Uns hi posen humor, altres èpica per a l'autosuperació i d'altres, fins i tot, sarcasme! Hi ha qui s'inspira en pel·lícules i d'altres que s'agafen a la lletra d'una cançó. Bordegassos de Vilanova, Nens del Vendrell, la Jove de Sitges i els Castellers de Vilafranca han publicat aquesta setmana vídeos per anar fent caliu i animar la gent propera a les colles a anar als darrers assajos abans del Concurs de Tarragona.

També seran a Concurs, a la jornada de dissabte, els Xicots de Vilafranca, no ens n'oblidem pas encara que no hagin fet vídeo eh! 'Concursem de 9' i 'Folre-m'ho tot', intencions més clares, impossible! Els Minyons de l'Arboç actuaran a Concurs a la jornada del diumenge 25 a Torredembarra.

'A Tarragona, abordegassa't!', aquest és el lema dels vilanovins que seran a la jornada de dissabte dia 1 d'octubre a la Tàrraco Arena Plaça.

 

'Venim per quedar-nos'. Els Nens del Vendrell s'han tornat a classificar per ser-hi diumenge i hi volen dur el millor de si mateixos! El vídeo està inspirat en un escrit al facebook d'un dels castellers de la colla.

 

'A la Tarraco Arena només hi van els més grans. I els que més lluiten'. I què vol dir lluitar? La Colla Jove Castellers de Sitges ho va demostrar el 30 de juliol descarregant el 4de8 més matiner de la seva història, el castell que protagonitza el vídeo previ al Concurs. Com  Russell Crowe a Gladiator, els sitgetans sortiran a l'arena de la TAP el dissabte dia 1.

 

'T'agrada competir?' Als Castellers de Vilafranca està clar que sí, i més encara si es tracta del Concurs. Atents a la lletra d'aquesta cançó dels Manel que sembla feta a mida. I atenta Colla Vella, que els Verds vénen a competir!

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals del Penedès! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura penedesenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

17/03/2020
La poeta vilafranquina Anna Gual recitarà els seus llibres a través del seu compte d'Instagram.
03/02/2020
El Vendrell va celebrar el passat 25 de gener, l'acte 'Som Capital', que inaugurava la capitalitat cultural catalana que exercirà durant aquest 2020.
26/11/2019
El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc.
21/11/2019
La canalla dels Castellers de Vilafranca han versionat la cançó 'Milionària' de la cantant Rosalía, en un vídeo que van presentar a la resta de castellers durant el tradicional Sopar de la Colla de final de temporada a Cal Figarot.
11/11/2019
El passat 15 de setembre es va preestrenar al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès la pel·lícula documental 'Societat anònima'.
18/06/2019
El videoclip del tema 'Redeem' del músic irlandès JD Kelleher, creat pel vendrellenc Edgar Toldrà i l'arbocenc Julià Albornà, ha estat premiat com a millor videoclip en el Brighton Rocks International ​Film Festival al Regne Unit.
13/02/2019
El grup de Vilanova i la Geltrú, Pares, ha publicat el seu segon treball, 'Ja no ho volem tot' (Música Global, 2019), del qual han presentat el videoclip de la cançó homònima.