,
19/11/2017
Audiovisual
Toni Jordan, Jacob Serra, Francesc Pascual, Rafa Monzó i Valle Plaza són Últim Cavall

Últim cavall estrena 'Serem silenci'

Vespre de diumenge, la nostàlgia ens envaeix. En aquest escenari ens ve al cap la música embolcallant de la banda de Ribes Últim cavall. Aquesta setmana han estrenat el videoclip del tema 'Serem silenci' i el volem compartir amb vosaltres.

Aquí algunes reflexions del realitzador Ferran Vilanova: "La lletra i la música de 'Serem silenci' transmeten una reflexió sobre la vida que passarà. Per tant, les imatges del clip havien de construir un relat basat en instants que anticipem i que projectem en el temps. Les onades que s'esvaeixen a la sorra i persones que deambulen com espectres per una posta de sol, ens semblaven ideals per acompanyar una cançó que revela una mena de somni premonitori."

'Serem silenci' forma part del primer disc de la banda, 'Records de Kyoto' (Discos de Kirlian, 2017), que ha arribat després d'un primer EP autoeditat. Un disc del qual en parlàvem en aquesta entrevista.

Tant l'EP com el recent LP han estat destacats per diferents mitjans especialitzats nacionals i internacionals. Després que Discos de Kirlian publiqués 'Records de Kyoto' en vinil la passada primavera, el segell mexicà Emma's House Records ha reeditat el primer disc dels catalans. Aquesta reedició serà una edició especial dissenyada especialment per la distribució al continent americà. ‘Records de Kyoto’ es va presentar oficialment en directe al Minifestival de Música Independent de Barcelona. Durant els propers mesos, la banda seguirà presentant el disc en diferents sales i concerts del país.

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals del Penedès! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura penedesenca que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

17/03/2020
La poeta vilafranquina Anna Gual recitarà els seus llibres a través del seu compte d'Instagram.
03/02/2020
El Vendrell va celebrar el passat 25 de gener, l'acte 'Som Capital', que inaugurava la capitalitat cultural catalana que exercirà durant aquest 2020.
26/11/2019
El "quartet de corda encabit en un duet" de les Escarteen Sisters tanca aquest divendres, a les 21h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona la gira del seu primer disc.
21/11/2019
La canalla dels Castellers de Vilafranca han versionat la cançó 'Milionària' de la cantant Rosalía, en un vídeo que van presentar a la resta de castellers durant el tradicional Sopar de la Colla de final de temporada a Cal Figarot.
11/11/2019
El passat 15 de setembre es va preestrenar al Kubrick Cinema de Vilafranca del Penedès la pel·lícula documental 'Societat anònima'.
18/06/2019
El videoclip del tema 'Redeem' del músic irlandès JD Kelleher, creat pel vendrellenc Edgar Toldrà i l'arbocenc Julià Albornà, ha estat premiat com a millor videoclip en el Brighton Rocks International ​Film Festival al Regne Unit.
13/02/2019
El grup de Vilanova i la Geltrú, Pares, ha publicat el seu segon treball, 'Ja no ho volem tot' (Música Global, 2019), del qual han presentat el videoclip de la cançó homònima.