,
08/01/2015
Redacció
#SurtdeBarna
Foto:
Hernán en H Ilustración

#SurtdeBarna, descobreix el Penedès!

Les sis edicions de Surt de Casa (a punt de ser set!) ens desplacem, per un dia, a Barcelona! Serà el dijous 15 de gener per celebrar els cinc anys de vida del digital de cultura de proximitat i, alhora, apropar les nostres comarques als qui viuen a Barcelona. 

#Surtdebarna! Això proposem en una festa a l’Arts Santa Mònica, que a través de Surt de Casa els barcelonins i barcelonines surtin de la gran ciutat i gaudeixin de tot el que passa a les comarques, que no és poca cosa! I és que de festivals, exposicions, bona música, teatre, propostes gastronòmiques i lleure en família aquí en tenim per a tots els gustos!!! 

A l’acte #Surtdebarna hi haurà una petita mostra d’allò que es cou a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona, l’Empordà, Ponent, el Vallès Occidental i el Penedès. S’hi podran veure creacions tecnològiques de Mediaestruch (la fàbrica de creació de l’Estruch de Sabadell), un espectacle de dansa contemporània amb Ensemble Topogràfic, degustar vins de la DO Penedès, catànies Cudié i altres productes de la terra, i ballar amb el Diego Armando Dj.

Pels qui vulgueu venir, l’entrada és lliure, però l’aforament limitat. Serà el dijous 15 de gener les 19h30.

Aquest és el bloc de la redacció del Surtdecasa Penedès, on deixarem apunts i opinions pròpies, així com crítiques dels diferents concerts o espectacles del territori.

21/05/2015
Surtdecasa.cat ha estat un dels projectes seleccionats a la secció 'Negocis d'èxit a Catalunya' dirigida pel Pau Garcia-Milà en el marc del magazine de tarda Divendres de TV3.
11/05/2015
Marejat/da de moure't en el mar d'informació que t'ofereix la xarxa? 
19/01/2015
Ja tenim aquí el vídeo promocional de Surtdecasa Penedès i el volem compartir amb vosaltres.
13/01/2015
Ens plau molt, moltíssim, donar la benvinguda a la gent de Cine Club Vilafranca.
08/01/2015
Les sis edicions de Surt de Casa (a punt de ser set!) ens desplacem, per un dia, a Barcelona!