Blogs

Cinema

Mira diferent

Estem bojos pel cinema...( i en volem més!)

A Cine Club Vilafranca fa més de 40 anys que estem bojos pel cinema. I no ens en cansem de veure'n i parlar-ne. Aquest serà el nostre cine fòrum virtual, un espai per parlar de cinema d'autor i de totes les propostes que ens arriben a la comarca. 

20/04/2017
Venim carregats de novetats que ens agrada molt poder portar al Penedès perquè són pel·lícules que ens aboquen a la reflexió. I, sí, avui dia sembla que la reflexió és molt necessària.
13/04/2017
Venim amb un repertori de pel·lícules ben variat per a aquests dies de setmana santa. La meravellosa 'Land of mine' obre el foc avui mateix amb una història contra la guerra i les conseqüències terribles que té.
06/04/2017
Les pel·lícules que us proposem per a aquests dies no són fàcils però sí molt interessants. Han recollit crítiques meravelloses i dues d'elles han estat nominades als Òscar com a millors pel·lícules de parla no anglesa.
30/03/2017
Aquesta setmana us portem tres històries fantàstiques per motius molt diferents i tenim moltíssimes ganes que les descobriu. Són d'aquelles pel·lícules que et fan gaudir amb un somriure als llavis del cinema.