Blogs

Cinema

Mira diferent

Estem bojos pel cinema...( i en volem més!)

A Cine Club Vilafranca fa més de 40 anys que estem bojos pel cinema. I no ens en cansem de veure'n i parlar-ne. Aquest serà el nostre cine fòrum virtual, un espai per parlar de cinema d'autor i de totes les propostes que ens arriben a la comarca. 

20/07/2017
Amics i amigues, encarem ja els darrers dies de la temporada amb algunes propostes que considerem imprescindibles. Aquí van els detalls!
13/07/2017
Encarem ja el final de la temporada amb les propostes d'autor del Cineclub, com 'Las confesiones' i 'El sueño de Gabrielle', les comèdies del cicle de cinema a la fresca que organitzem amb els Castellers de Vilafranca i una comèdia romàntica per a
06/07/2017
A banda de la programacació habitual, ens complau convidar-vos a una nova edició del cicle de cinema a la fresca que organitzem conjuntament amb els Castellers de Vilafranca als Jardins de Cal Figarot.
29/06/2017
Aquesta setmana tenim a la Sala Zazie la darrera pel·lícula de Fatih Akin, Goodbye Berlin, una autèntica celebració del mestissatge social. També us oferim, La casa de la esperanza, amb una Jessica Chastain impecable, com sempre.