Blogs

Cinema

Mira diferent

Estem bojos pel cinema...( i en volem més!)

A Cine Club Vilafranca fa més de 40 anys que estem bojos pel cinema. I no ens en cansem de veure'n i parlar-ne. Aquest serà el nostre cine fòrum virtual, un espai per parlar de cinema d'autor i de totes les propostes que ens arriben a la comarca. 

14/02/2017
Com sempre, tenim ganes de bon cinema i moltes ganes de compartir-lo amb vosaltres. A pocs dies de la cerimònia dels Òscar de Hollywood portem fins a Vilafranca algunes de les pel·lícules nominades. Aquí en trobareu tots els detalls.
08/02/2017
Arrenquem setmana amb una joia d'animació, continuem amb un thriller interessantíssim, seguim amb una història d'amor que ja ens va robar el cor al Most i concloem amb el retorn als orígens d'un jove.
02/02/2017
Una setmana més ens plantem a la Sala Zazie amb propostes cinematogràfiques que creiem que us poden interessar molt. La setmana passada ja us parlàvem del "pessebre modern" que planteja la pel·lícula francesa 'El hijo de Joseph'.
26/01/2017
Les pel·lícules que proposem pels propers dies no són precisament d'aquelles per sortir del cine amb un somriure d'orella a orella. El cine també ens explica històries tristes, dures, indignants...