“No només serem sommeliers, també serem els formadors d’opinió del vi del futur”

Parlem amb tres estudiants de sumilleria de la Wine Business School de Vilafranca del Penedès

Les empreses agroalimentàries de l’Alt Penedès obren les seves portes

Els petits productors volen explicar els productes de la terra que treballen dia a dia i, els restauradors, cuinar-los, en unes jornades per descobrir els grans tresors gastronòmics de la comarca

La Xerigotada, una bacanal de vi i formatge

Xerigots prepara una festa per a tots els sentits el proper dissabte, 22 d’octubre a Vilafranca

Premis Vinari: reconeixement i rivalitat

Els Premis Vinari dels Vins Catalans culminen aquest divendres a Vilafranca amb la gran gala en què es coneixeran els millors vins de Catalunya

El Penedès també va ser terra de vermut

Descobrim detalls d’aquesta beguda que torna a estar de moda i tastem vermuts que encara s’elaboren al Penedès.

Per què és com és la cuina penedesenca

D’acord que no és una cuina molt diferent a la de la resta de Catalunya però... quines particularitats li donen personalitat?

Agenda