El Fira-Tast del Papiolet: passió i fidelitat per tot el que suposa el vi

Vuit edicions que consoliden una jornada singular organitzada de forma altruista amb la voluntat de donar a conèixer cellers de proximitat

La Nit de vermuts i licors d’herbes (by Remeiart): una vetllada única

Els jardins del Molí del Foix acullen la quarta edició de l’esdeveniment, on es poden descobrir les possibilitats d’aquests beuratges enmig d’un ambient inigualable

Els millors llocs on fer el vermut al Penedès

Et presentem cinc locals del Penedès que mimen al màxim el moment de l’aperitiu

10 motius per no faltar al MicroVi 2017

Amb només tres edicions, aquest esdeveniment d’Avinyonet del Penedès s’ha convertit en tot un referent de la cultura del vi del nostre país

Jordi Guillem "La ciència ha permès una gran evolució a la cuina preguntant-nos el perquè de les coses"

Ciència, territori, creativitat i els viatges: les empremptes de la cuina d'en Jordi Guillem

L’espectacle de cuinar, tastar i reinterpretar el xató

La Xatonada Popular del Vendrell del 5 de febrer ens proposa redescobrir el xató de sempre amb noves textures i sensacions

Agenda