AGENDA
Arts
Dissabte 14 d'octubre, 11h
2017
  • Farrera

5é Aplec Saó

El Centre d'Art i Natura de Farrera organitza per cinquè any l'Aplec Saó es farà un recorregut pels voltants de Farrera i la Coma de Burg per visitar les intervencions artístiques realitzades en plena natura. Enguany també es farà un dinar popular i a la tarda hi haurà una presentació-mostra de projectes que vinculen la creació artesanal amb el disseny contemporani.

Programa: 

11h Acollida i presentació del 5è Aplec Saó (inscripcions al dinar popular amb places limitades: adults 10€ i criatures fins a 12 anys 5€)
11:30h Inici del recorregut amb passejada per a visitar les obres d’art en la natura presentades i comentades pels seus autors.
14h Dinar a l’era de la Bastida del CAN
15:45h Presentacions dels projectes de disseny-art: Claudia Bellera (joieria – Caregue), Ester Sánchez (projecte Xisqueta d’artesania en llana – Baiasca) i Valença Castells (disciplines diverses – Castell de Mur).
17:15h Presentació  del nou volum de la Llosera, nº 4, “Crisi ecològica i llenguatge artístic” i de l’exposició on-line del programa Frontiers in Retreat: “Edge Effects. moviments a la vora de Farrera”.

Preu: 

Gratuït

Fitxa tècnica: 

Participants: l’artista francès Thomas Lasbouygues, que envia la Maison des Arts Georges et Claude Pompidou de Cajarc, i les catalanes Paula Bruna i Elisenda Fontarnau

Organitza: 

Centre d'Art i Natura de Farrera

Col·labora: 

Parc Natural de l'Alt Pirineu, Generalitat de Catalunya, IDAPA, MGACP, Institut Français, Espai Dansa i Natura de Burg, Espai Nòmada

Més informació: 

Web de l'Aplec Saó

Fragment del cartell del 5é Aplec Saó a Farrera

Et pot interessar

Edith Shaar
Dissabte 3 de febrer, 11h
Juneda
Joan Turu
Dimarts 23 de gener, 20h
Llorenç del Penedès
Taller fotogràfic
Dissabte 27 de gener, 10h
Mollerussa
Tierra firme
Diumenge 21 de gener, 18h
Juneda
Sant Pere
Del 4 de desembre al 28 de febrer
Lleida
Tierra firme
Divendres 19 de gener, 20:30h
Cervera
Del 22 de desembre al 28 de gener
Vilafranca del Penedès
Oscar Muñoz
Del 14 de desembre al 17 de juny
Lleida