Entorn
,
2017
Dies 29 i 30 de juliol
Embassament de Terradets - Cellers, Port del Compte
Tremp

I Pirene Xtrem Triatló

Ja és aquí la primera edició de Pirene Xtreme Triathlon! Un triatló extrem on els competidors nedaran a l’embassament de Terradets sobre les runes del Monestir de Cellers, seguiran amb l’ascens de 3 ports de muntanya en els quals descobriran els Pirineus i conqueriran Pirene al cim del Port del Comte després d’una carrera trail que els portarà fins els 2100m d’altitud. És un Triatló en el qual importa la força, l'esperit de superació i l'estratègia, ja que és una competició per equips.

Natació: El circuit de 3,8 km de distància, tindrà lloc a l’embassament de Terradets (Cellers), per on discorren aigües de la Noguera Pallaresa.
L’antic monestir de Sant Miquel de Cellers que dorm en les seves profunditats des de 1935, la panoràmica de les majestuoses muntanyes que l’envolten i les baixes temperatures de les seves aigües, fan d’aquest lloc l’ideal per gaudir des del principi d’una gran aventura.
Bici: Des del petit poble de Cellers i a partir del km 20, els triatletes tindran per davant ports de muntanya com la serra del Montsec, Coll de Nargo i Port del Comte, que els farà ascendir dels 400m d’altitud fins als 1800m, fins a a Molí de Fornols (T2), al peu del Parc Natural Cadí Moixeró. 180 km de circuit al Pre-Pirineu.
Runing: Els 42 km seran pur trail per camí únicament accessible quan no hi ha neu. Recorreran part de la GR-7. Creuaran el poble de Tuixent, el Refugi Coll de Port, St Llorenç de Morunys ,  i uns darrers 15km d’infart, fins a les pistes d’esquí del Port del comte a 2100 m d’altitud.

Preu: 

Preu de les inscripcions: 195€

Organitza: 

Guaja Aventura

Més informació: 

  • imatge de control 1per1