Música
,
2017
Dissabte 22 de juliol, 20h
Espai Cultural La Lira
Tremp

La Sonorosa, FëMAP. 'Todos se burlan de mí!'

Dins del Festival de Música Antiga dels Pirineus, la formació La Sonorosa presenta 'Todos se burlan de mí! Luis de Briceño y la entrada del sarao español'

La Sonorosa és una agrupació que proposa noves maneres de reconstruir i interpretar el repertori ibèric dels segles XVII i XVIII que deriva de la companyia especialitzada en òpera barroca WorkinGOpera, creada el 2012. El seus integrants són professionals especialitzats en la interpretació de música i dansa històrica.

Sinopsi: 

Todos se burlan de mí! és un espectacle de caràcter còmic i satíric que il·lustra la moda de tocar la guitarra “a lo español” en els circuits cortesans francesos de principis del segle XVII. La posada en escena té lloc a la sala d’estar d’una dama espanyola que viu a París i que rep, inesperadament, la visita d’un grup de músics. Aquests músics inicien un sarau on les guitarres, la dansa, la música, la vivacitat, la recitació i la picardia són protagonistes. La Sonorosa, que deriva de la companyia WorkinGOpera, proposa noves maneres de reconstruir i interpretar el repertori ibèric dels segles XVII i XVIII.

Preu: 

15€
Venda d'entrades i opcions aquí

Fitxa tècnica: 

Anaïs Oliveras, soprano
Sebastián León, baríton
Anna Romaní, dansa i ball
Pavel Amilcar, violí
Xavier Soler, guitarres
Stanislavs Germain, llaüt i guitarra
Belisana Ruíz, tiorba i guitarra
Edwin García, guitarres i direcció

Organitza: 

FëMAP

Més informació: 

Web de FëMAP

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1