Música
,
2017
Dijous 20 de juliol, 21h
Hotel Castell
La Seu d'Urgell

Lucetum XVI 'De vos som amorós'. FëMAP

En el marc del FëMAP, Festival de Música Antiga dels Pirineus, el concert de la formació valenciana Lucetum XVI ofereix el concert 'De vos som amorós'
Lucentum XVI és un grup de ministrers creat per a interpretar i difondre el repertori del renaixement i primer barroc. La direcció musical és assumida per Pere Saragossa.

Sinopsi: 

Al segle XVI, l’antic Regne de València va tenir una situació molt favorable cap a la música gràcies a la cort cosmopolita dels ducs de Calàbria, que va esdevenir un dels centres musicals més important d'Europa, congregant els compositors més prestigiosos i els músics més hàbils. La producció musical d’aquesta cort es concretà en el Cançoner del duc de Calàbria o cançoner d’Uppsala. Es tracta d'un tipus de cançó popular refinada, la temàtica de les seves peces és principalment l’erotisme, l'amor no correspost, la gelosia, la nostàlgia i la Mare de Déu. L'altra col·lecció és el Cançoner de Gandia, amb autors valencians també al servei de la Cort i Capella del duc de Calàbria. Un còctel molt amè i variat ideat per tal de commoure els sentits dels oients.

Preu: 

15€
Informació i entrades aquí

Fitxa tècnica: 

Pepi Lloret, soprano
Toni Lloret, xeremia alt
Xavi Boïls, cornetto
Elies Hernandis, sacabutx
Ovidi Giménez, baixó
Fernando Fernández, corda polsada
Pere Olivé, percussió
Pere Saragossa, xeremies i direcció

Organitza: 

FëMAP

Més informació: 

Web de FëMAP

  • imatge de control 1per1