Música
,
2017
Església Parroquial
Rialp

'Merel Quartet' i Daniel Blanch en concert, Festival de Música de la Vila de Rialp

En el marc del 'Festival de Música de la Vila de Rialp', el quartet de corda suís 'Merel Quartet' i el pianista català Daniel Blanch, oferiran un concert de piano i corda amb obres de GRANADOS, SCHUBERT i DVOŘÁK.

Programa: 

Romança ENRIC GRANADOS
Quartet de corda nº 14 D. 810 “La mort i la donzella” FRANZ SCHUBERT
Quintet amb piano en la major nº2, Op. 81 ANTONÍN DVOŘÁK

    Preu: 

    15€
    Es poden adquirir les entrades a l'Ajuntament de Rialp
    Venda online aquí

    Fitxa tècnica: 

    Daniel Blanch: piano
    Daniel Blanch ha estat premiat en diversos concursos nacionals i internacionals, entre els quals destaquen el cicle El Primer Palau -2n premi- i el Concurs Internacional Maria Canals de Barcelona -l’any 1993 en la categoria piano júnior (Medalla per Unanimitat) i l’any 2004 en la categoria duo sonates (Medalla per Unanimitat) amb la violinista polonesa Kalina Macuta.Com a músic versàtil, sensible, creatiu i compromès amb la recuperació del patrimoni català, ha sabut dur terme una intel·ligent carrera com a pianista, tant com a solista com en el camp de la música de cambra, al llarg de més de vint anys. Els seus inicis musicals tenen lloc a Barcelona, la seva ciutat natal, on rebé una completa formació per part de professors com Maria Canals i Raquel Millàs a l’Acadèmia de Música Ars Nova.

    Merel Quartet: Elogiat per la seva consciència estilística, la maduresa d'expressió i el domini de la forma, el Merel Quartet ha captivat al públic des de l'any 2002 gràcies a la seva excepcional capacitat comunicativa.
    El Merel Quartet ha ofert nombrosos concerts a Europa en llocs com: Wigmore Hall, Tonhalle de Zürich, Festival Menuhin de Gstaad, Ittingen Whitsun Concerts, Festival de Lucerna, Festival de Salzburg i Kunstfest Weimar. Conegut per les seves actuacions en viu, el quartet té un públic fidel a Itàlia, França, Alemanya, Anglaterra, Polònia, la República Txeca i Suïssa.

     

    Organitza: 

    Rialp Musical Associació

    Col·labora: 

    Ajuntament de Rialp, Diputació de Lleida, IDAPA, Institut d'Estudis Ilerdencs

    Més informació: 

    • imatge de control 1per1